PDA

View Full Version : Capes



gigantojim
01-05-2005, 15:54
Hello

Can someone please tell me what I need to make a cape.

I have set up my guild and have members and know where to go to make the cape and stuff, but I dont know what I need to make it.

If someone could help please.

Thanks
James

Quintus Araelis
01-05-2005, 16:17
well ur gonna hate me. to acquire capes for ur guild u will need 2000 gold. Simply speak to the guild emblemer near the registrar, BEWARE once your cape is made it will cost 2000 more if u want to make changes. In the first few days i noticed that there was a glitch with the capes. They would change from area to area and i didnt get the cape i designed. im glad to say i bought new ones and they work fine so u should be ready to go. :happy34: