PDA

View Full Version : cape?



Glider
02-05-2005, 21:44
Guys if i make a cape how does it work for the clan then. Does everybody get the same cape then automaticly? or do they have to pay for it again etc etc?

Pariah
03-05-2005, 01:06
Guys if i make a cape how does it work for the clan then. Does everybody get the same cape then automaticly? or do they have to pay for it again etc etc?
The cape is for the whole guild. Everyone in the same guild gets the same cape. So you only pay for it once.

calderstrake
03-05-2005, 01:07
Guys if i make a cape how does it work for the clan then. Does everybody get the same cape then automaticly? or do they have to pay for it again etc etc?
You would only pay for it again if you want to change the design.

Glider
03-05-2005, 16:11
thx for the quick reply guys _o_