PDA

View Full Version : screenshots in game?



BlueBudgerigar
08-05-2005, 17:08
how to take them? Is there a KEY command or do you have to use a 3rd party proggie?
:confused:

Nightchill
08-05-2005, 17:15
Printscreenn takes a sshot (and saves it in your guildwars/screens folder) :)

BlueBudgerigar
08-05-2005, 17:37
thx Nightchill!