PDA

View Full Version : Werid problem >.<



wavey_davey
16-05-2005, 23:03
I was checking if the game would run on my pc, with my friends game, and it did fine, apart from a little slowness, and these werid "sqaures" on the terrain! Any idea how to get rid of these?

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload7/gw001.jpg

and also

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload5/gw002.jpg

eek help! =)

calderstrake
17-05-2005, 02:45
I was checking if the game would run on my pc, with my friends game, and it did fine, apart from a little slowness, and these werid "sqaures" on the terrain! Any idea how to get rid of these?
I have seen this before; classic problem. This is from your video settings being too high. First thing, turn AA off; this may solve it immediately, it did for me. If it is already off, turn everything to lowest and then increase each one until the shapes appear and then go back one.

wavey_davey
17-05-2005, 08:02
tried your method and its still there! any other ways I can fix this please?

denhard76
17-05-2005, 13:06
I had the same problem during the betas I had a ATI video card. I went and downloaded and installed the newest drivers and that cleared up the problem. Hope that helps.

calderstrake
18-05-2005, 01:20
I had the same problem during the betas I had a ATI video card. I went and downloaded and installed the newest drivers and that cleared up the problem. Hope that helps.
Good point. You need to have the absolute newest drivers to make sure that your card runs the best. ATI and nVIDIA make regular updates to fix game problems. Check that next.