PDA

View Full Version : 2 minior bugs : Chartacter creation menu



Urda
21-03-2006, 18:01
The new Menu looks very good, but...:

1) when i switch from premadebuilds to custombuilds or from one primary to another primary class it often takes eternities (5-7 seconds) until the professions icon is refreshed, shown in the foreground and the skills are aviable.

2) dragging some skills into the bar causes them to change to the same icon i dragged last (before) into the skillbar on release. so the same skill appears twice in the skillbar.

Its not really annoying, but i better post it here.
Computer is highend-hardware, so i guess its a softwareissue.

MoonUnit
21-03-2006, 18:50
Wrong forums I think, Same happens with my computer. The bugs forums is right.... Here! (http://forums.gwonline.net/forumdisplay.php?f=111)

Woop Shotty
21-03-2006, 19:25
2) dragging some skills into the bar causes them to change to the same icon i dragged last (before) into the skillbar on release. so the same skill appears twice in the skillbar.I think many of us have seen that happen. That's been around for a long time. They've fixed it for at least one skill, but it still happens with some other skills.