PC Gaming News
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Frantic Clown
    Guest

    gwonline screenshots

    IS it still possibe to submit screenshots? Because everytime i try to do it, I get a message stating must have a RPGforum account. I obviously do since im writing here now, and no matter how many times i sign in i still cant submit a screenshot.

    Thanks in advance

  2. #2
    Just a little bump ;o)

    I too, am having the same problem as Frantic Clown, not able to post a screenshot on the main page due to not having the correct account created, on following the link it takes me to forums.rpgforums, but im unable to create an account due to the site moving to a new server.

  3. #3
    Quote Originally Posted by Lord Fraginator
    not able to post a screenshot on the main page due to not having the correct account created
    Pls. explain what "main page" means. You were able to post a reply to this thread - so i do not understand what you mean by "due to not having the correct account created".

    Take a look at the posting rules box at the bottom left side and see if "[img] code is on. If it is, then you can post screeenshots in any thread.

  4. #4
    I think he's referring to the www.gwonline.com main page where you can see screenshots of the game.

    My elbertc account that I use here also seems to work there.

    Go to http://www.gwonline.net/screenshots/index.php and look above the pictures where it says "Submit a screenshot". My account works.
    Countess Valaron (R/Mo20) Yurg Quo (Mo/W20) Ute Weah (E/Me7)
    -= Be a Pal =-

  5. #5
    On hitting any link to post a "HotShot" which is displayed on the front page "Home" in the top right corner, it takes me to

    http://www.gwonline.net/screenshots/editscreenshot.php

    clicking "Submit a Screenshot" seems to just refresh the page.

    So i try to see if im logged in / register an account.

    http://forums.gwonline.net/register.php

    I have an active account, I'm logged in, yet the "Submit a Screenshot" tab for some reason just keeps refreshng the page.

    Clicking the link

    Note: You must have an "RPGforums Account " to submit a screenshot takes me here

    http://forums.rpgforums.net/register.php?

  6. #6
    I have excactly the same problam as you. No matter what i do, the submit screenshot page keeps refreshing.

  7. #7
    Just a sidenote. You might have problem uploading a picture if you uploade the raw BMP picture(a really bad idea). Most Linux/unix systems run a 2MB limit pr file. Convert the pictures to JPG and resize to to something like 640x512 or smaller.

    If you have to convert alot of pictures in one sweep, try Xnview, It can convert in batches so you can tell it to take 100 pictures in one sweep.

    Xnview

    Its for free.

  8. #8
    Apparently, I am experiencing a problem with this function as well. I am contacting the site admins about it, so just be patient and I will get back to you soon! :happy14:

  9. #9
    Quote Originally Posted by calderstrake
    Apparently, I am experiencing a problem with this function as well. I am contacting the site admins about it, so just be patient and I will get back to you soon! :happy14:
    Well it is still not working for me? What did they say about the problem?

  10. #10
    Been into something that sounds like it on another site once. Check if its a popup blocker or something kicking in.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •