PC Gaming News
Results 1 to 9 of 9
 1. #1

  Post Danish Legacy looking for new members (Danish in post)

  Hvem er Danish Legacy?

  Danish Legacy er en guild der oprindeligt startede i 2011 da Star Wars: The Old Republic udkom og vi er med tiden blevet en af de mest aktive danske guilds i det spil. Da Guild Wars 2 nærmere sig udgivelsen fik flere af vores medlemmer interesse for spillet og vi har derfor udvidet guilden til også at omfatte dette spil. Mange andre danske spillere har sluttet sig til vores GW2 afdeling og vi har derfor i dag ca. 90 aktive medlemmer. Det skal bemærkes at vi er meget opmærksomme på at få fjernet inaktive spillere der er stoppet med at spille og der er derfor tale om medlemmer der virkelig aktivt spiller GW2.

  Vi er en guild der blander casual og hardcore ved at vi på den ene side giver plads til at man kan have et liv ved siden af spillet og ikke forlanger man deltager alle events, WvWvW og hvad vi ellers laver. Vi tager spillets udfordringer seriøst når der skal ryddes dungeons eller tæves fjender i WvWvW men der er altid plads til at vi også har det sjovt.

  Vi har plads til alle typer spillere uanset om man er til PvE, PvP eller blot ønsker at være del af en fællesskab med hygge i guildchat, på Teamspeak og nogen at spille med. Som del af vores sociale sammenhold holder vi jævnligt real life events hvor vi mødes til f.eks. grillfest, tivolitur eller julefrokost. Det er helt frivilligt om man vil deltage i det aspekt af guilden men dem der har været med er ikke i tvivl om at de skal med igen næste gang. Om ikke andet så for at være smagsdommer i de muffin-bagnings konkurrencer der bliver afholdt


  Hvordan bliver man medlem?

  For at blive medlem skal du kunne leve op til følgende:
  - Du er dansksproget
  - Du har en moden og fornuftig opførsel
  - Du sætter guilden før egne interesser
  - Du spiller på Far Shiverpeaks eller er parat til at flytte hertil ved optagelse i guilden
  - Du accepterer, at Danish Legacy er den primære guild, som du 'representer' med alle dine karakterer
  - Du accepterer at holde dig orienteret på vores forum, da dette er stedet vi kommunikerer udenfor spillet og på tværs af spillene
  - Du er fyldt 18 år

  Det vi tilbyder til gengæld er en guild hvor der altid er gang i den med god stemning og gode guildmates. Vores holdning er at man får det ud af en guild man selv putter i den så derfor stiller vi krav til os selv og vores guildmates. De her krav er også blevet stillet til alle andre i guilden og du vil derfor blive del af et fællesskab hvor alle er indstillet på at bidrage til at gøre guilden til det bedst mulige sted at tilbringe sin onlinetid.

  Læs mere om hvordan du rent praktisk joiner på dette link:
  Læs mere her

  Vi ses på Far Shiverpeaks!

  Med venlig hilsen

  Danish Legacy

 2. #2
  Vi søger stadig flere til at udvide denne dejlige gruppe af mennesker

 3. #3
  Vi har stadig plads til flere medlemmer til at udvide denne gruppe af meget aktive Guild Wars 2 spillere

 4. #4
  Vi har stadig plads til flere medlemmer til at udvide denne gruppe af meget aktive Guild Wars 2 spillere

 5. #5
  Danish Legacy har stadig åben for nye medlemmer

 6. #6

  Thumbs up

  Bare et lille Bump up

 7. #7
  Det er Bumping time

 8. #8
  Bump Bump

 9. #9
  Vi har stadig plads til flere medlemmer til at udvide denne gruppe af meget aktive Guild Wars 2 spillere

Posting Permissions

Posting Permissions

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off